Belépés / Regisztráció
Felhasználó név
Jelszó
 
 Emlékezz rám
Elfelejtettem a jelszót
REGISZTRÁCIÓ
 

Ünnepi ajánlat az egészségért

 
Ünnepi ajánlat az egészségért

A Quintess Healthy Aging Club életmód programjának szépség- és stresszkezelő alkotóelemeiből kínálunk ízelítőt az ünnepekre. Ajándékcsomagjaink valódi felüdülést és igazi kényeztetést nyújtanak, energiával, nyugalommal és harmóniával töltenek fel. Válasszon szeretteinek és barátainak az ünnepekre összeállított szolgáltatásainkból!


Quintess Club karácsonyi ajánlat

Quintess Harmónia Csomag
Quintess Harmónia Csomag – pároknak

Közös teázás, 30 perc
Dr. Hauschka holisztikus arcápolás, 2×75 perc
Lávaköves masszázs-különlegesség, 2×60 perc
Pihenő a télikertben + kétszemélyes sushi-tál, 25 perc

Ünnepi felüdülés azoknak a pároknak, akik szeretik a luxust és a kényeztetést. A harmónikus párkapcsolat életünk fontos része, mely jelentős támasz lehet egészségünk megőrzéséhez. A ráhangolódás meghitt hangulatban egy közös teázással és relaxáló lábfürdővel kezdődik. A holisztika jegyében a testi és lelki működéseket kiegyensúlyozó kezelésekkel támogatjuk az ünnepi feltöltődést. Ezt követően – az egészséges táplálkozás jegyében – könnyű falatok kíséretében élvezhetik az örömteli pihenést a villa romantikus hangulatú télikertjében.             (59 600 Ft)

Quintess haute Couture csomagQuintess ’Haute Couture’ Csomag – hölgyeknek
Dr. Hauschka klasszikus kezelés, 120 perc
Illatos Tao „well-being” kezelés, 120 perc
Dr. Kleanthous biomolekuláris arckezelés, 90 perc
Ájurvéda 24 karátos arany arckezelés, 75 perc

A ’haute couture’ a magas színvonal, a különleges odafigyelés, az igényes luxus alapanyagok és az egyedi igények kiszolgálásának a védjegye. Mindez tökéletesen egybevág a Quintess által képviselt elvekkel. A Villa különleges kezeléseit élvezhetik azok a hölgyek, akik nyitottak a különböző módszereket képviselő, komplex szolgáltatások kipróbálása iránt. Csokorba kötöttük az organikus, az aromaterápiás, a fiatalító és az ősi ájurvédikus kezeléseket. A megajándékozott hölgy orvos-kozmetológusunk és ájurvéda kozmetikusunk segítségével összeállíthatja a négy alkalmas csomag megfelelő sorrendjét és időpontját.           (89 000 Ft)

Quintess Revitalizáló csomagQuintess Revitalizáló csomag – uraknak
Dr. Hauschka holisztikus arcápolás, 75 perc
Energetizáló masszázs bérlet (8 alkalom), 8×55 perc

A stresszt és feszültséget hátrahagyni kívánó uraknak kínálunk olyan nyolc alkalomból álló energetizáló személyre szabott masszázst, amely közérzetjavító, lendületet adó, ugyanakkor feszültségoldó hatású. Javasoljuk, hogy vendégünk az első testmasszázzsal kombinálja relaxáló hatású arckezelésünket, melyet illatos lábfürdő valamint kellemes fejlazítás tesz teljessé. Ezt követően próbálja meg minden héten legalább egyszer igénybe venni szolgáltatásunkat, mert a rendszeresség növeli a testkezelések hatásfokát, valamint támogatja a hosszantartó egészség megőrzését.   (91 700 Ft)

Quintess Modern Renaissance csomag
Quintess Modern ’Renaissance’ csomag
Aromaterápiás relaxáló masszázs, 2×55 perc
Dr. Kleanthous biomolekuláris arckezelés, 2×90 perc
Dr. Kleanthous biomolekuláris arckezelés, 2×90 perc

Tökéletes választás azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik nyitottak a magas szintű innovatív megoldásokra, ugyanakkor igényük van a rendszeres ellazulásra. Az érett bőr speciális fiatalító- regeneráló kezelése és a stresszoldó, kellemes közérzetet biztosító aromaterápiás testmasszázs kétszer is betekintést enged vendégünknek hosszú távú egészségmegőrzéssel foglalkozó intézményünkbe, és az ehhez biztosított kellemes környezet hangulatába.   (79 200 Ft)

<<vissza a főoldalra

1 | 2 tovább