Belépés / Regisztráció
Felhasználó név
Jelszó
 
 Emlékezz rám
Elfelejtettem a jelszót
REGISZTRÁCIÓ
 

A Quintess team által kidolgozott, tudományos evidenciákon alapuló betegség-megelőző szolgáltatásainkat programokba rendezzük.  Ezzel kívánjuk megkönnyíteni klienseink döntését, hogy elhatározott céljaik szerint a nekik legmegfelelőbbet választhassák. Valamennyi programunk alapja az orvosi és életmód-diagnosztika, melynek alapján tudományos megalapozottságú véleményt alakítunk ki a hozzánk fordulók egészségi állapotáról és személyes életstratégiájáról. Ehhez kapcsolódóan, életmódtervet, illetve szükség esetén orvosi ellátási tervet dolgozunk ki.

Diagnosztikai programok

Minden hozzánk forduló részletes orvosi kivizsgálását és életmód-diagnosztikáját rutinszerűen végezzük. Ehhez opcionálisan genetikai diagnosztika is kapcsolódik. A génvizsgálat esetében választható standard, ill. prémium diagnosztika, amelyek között alapvetően a rizikótérkép részletességében van különbség. Ennek alapján alakítottuk ki a Quintess Integrált Prémium Diagnosztika programunkat, amely prémium génvizsgálatot, míg a Quintess Integrált Diagnosztika standard génvizsgálatot tartalmaz. Éves rendszerességgel, széles körű  orvosi kivizsgálást biztosítunk a Quintess Monitoring Program keretében. Valamennyi programunk szerves része az életmód-diagnosztika. (Az orvosi és életmód-diagnosztika nyolc hét alatt hat vizit keretében összesen mintegy 13-14 órát vesz igénybe.)


Személyes egészségstratégia

A diagnosztikai fázist a személyes egészségstratégia kidolgozása zárja le, ami tartalmazza a részletes állapotfelmérést, a rizikótérképet és az életmód-változtatásra vonatkozó általános iránymutatásokat összefoglaló életmód-stratégiát. Ha a vizsgálatok során kiderül, hogy kliensünknek kezelendő betegsége van, akkor a Health Management Programunk keretében elismert specialistákból álló szakértői gárdánk bevonásával biztosítjuk az optimális gyógyulási esélyeket.

1 | 2 tovább