Belépés / Regisztráció
Felhasználó név
Jelszó
 
 Emlékezz rám
Elfelejtettem a jelszót
REGISZTRÁCIÓ
 

A Quintess Club által nyújtott szolgáltatások két fő szakaszra bonthatók: egyrészt részletesen feltérképezzünk pácienseink egészségi állapotát és kockázatait (diagnosztikus fázis), másrészt  – velük együttműködésben − komplex életmódtervet alakítunk ki részükre. Az egészségsrtatégiában lefektetett főbb szempontok a még ki nem alakult betegségek kockázatának lehetőség szerinti csökkentését ötvözik a már kialakult kórállapotok megfelelő kezelésével. Holisztikus szemléletünknek köszönhetően nem csak a hagyományos értelemben vett betegségeket tartjuk szem előtt, de jelentőséget tulajdonítunk más, az általános állapotot szintén meghatározó tényezőkre is, mint például a kognitív teljesítőképességre, vagy az érzelmi élet minőségére.

Az életmódprogram rendszeres találkozásokon során megvalósuló tanulási folyamat. Személyes kísérőink (coachok) a négyszemközti együttlétek során fokozatosan segítenek kialakítani azt a motivációs szintet, ami lehetővé teszi, hogy a kliens az egészség-stratégia kialakítása során rögzített ajánlásokat mindennapi életében valóban adaptálni tudja. Felismertük ugyanis, hogy a krónikus betegségek megelőzése és sikeres kezelése gyakran hónapokkal az orvosi tanácsadást követően bukik el, főleg kellő motiváció hiányában és az alulinformáltság következtében.

Mindezek miatt az életmód-program során egyszerre több irányból próbáljuk kedvezően befolyásolni pácienseink életét. A megfelelő étrend kidolgozásakor természetesen a korábban kialakult étkezési szokásokból indulunk ki. Ugyancsak a korábban megismert életvitel alapján tervezzük meg az optimális és örömszerző edzés programokat is. Pszichológusaink segítségével törekszünk pácienseink stressz-terhelésének csökkentésére, megküzdési stratégiáinak, probléma megoldó készségeinek fejlesztésére (gyakran a mindennapi életben látszólag sikeres emberek szenvednek a legtöbb ilyen gonddal). Tevékenységünket masszázsterápiákkal és kozmetikai szolgáltatásokkal egészítjük ki, a legteljesebb jóllét elérésének érdekében.