Belépés / Regisztráció
Felhasználó név
Jelszó
 
 Emlékezz rám
Elfelejtettem a jelszót
REGISZTRÁCIÓ
 

Az alapos, többlépcsős diagnosztikus szakaszt követően a program meghatározó pillanatához érkezünk. Az általános orvosi kivizsgálás, a genetikai információ gyűjtése, a biológiai életkor meghatározása, a fizikai, pszichés és mentális állapot feltérképezése, a táplálkozási szokások és a fizikai aktivitás részleteinek ismerete páratlanul gazdag képet fest a programban részvevőről. Meggyőződésünk, hogy klienseink ilyen célú, alapos megismerése nélkül nem is tudnánk igazán hatékony stratégiát kialakítani. Ne feledjük, nem egyik, vagy másik aktuális probléma, panasz megoldása a célunk, hanem az, hogy évekre szóló, a legkorszerűbb kutatási eredményeket is beépítő tervet alakítsunk ki olyan emberek számára, akik az öregedéssel és a korral járó fizikai-szellemi leépüléssel minél később szeretnének találkozni, akik szeretnék elkerülni az elkerülhetőt, és minél tovább késleltetni az elkerülhetetlent.

Az elmúlt évtizedekben tudományos robbanásnak lehettünk tanúi. Még a legkiválóbb szakemberek is csak a saját területüket ismerhetik eléggé részletesen. Komplex, holisztikus szemlélet kialakítása, illetve ilyen szemléletű szolgáltatás nyújtása tehát csak csapatmunkában képzelhető el. A Quintess Clubban szakembereink egy, az összes érintett megközelítési mód előnyeit ötvöző egészségfejlesztési programot dolgoztak ki, hogy ennek alapján személyre szabottan, minden páciensünk egyéni jellegzetességeit figyelembe véve egészségstratégiát állítsunk fel.

Természetesen nem lehet kottából élni,  ezért az egészségstratégia nem azt jelenti, hogy pontról pontra lefektetjük, kliensünk hogyan éljen,  mit hogyan csináljon. De nagyon részletes ajánlásokat teszünk arra vonatkozóan, hogy a mindennapi életben az egészség hogyan válhat kiemelt értékké.

Az egészségstratégiát nem csak leírjuk, de segítünk is elsajátítani. Egyedülálló személyes kísérő programunk során a páciens fokozatosan integrálja életébe a Quintess Club szakemberei által ajánlott és számára is vonzó szempontokat, miközben a körülmények változása esetén a stratégia módosítása sem elképzelhetetlen.