Belépés / Regisztráció
Felhasználó név
Jelszó
 
 Emlékezz rám
Elfelejtettem a jelszót
REGISZTRÁCIÓ
 

  A huszadik század hatalmas társadalmi változásainak egyik fő mozgatórugója az orvostudomány fejlődése volt. A várható élettartam nagyságrendekkel növekedett, és lehetőség nyílt arra, hogy az emberek sokáig megőrizzék egészségüket, aktivitásukat. A tudomány bővülése napjainkban sem lassul. Az igazán nagy probléma ma már az, hogy hogyan lehet ezt az óriási ismeretanyagot rendszerezni, és hogyan lehet a rengeteg új orvosi lehetőséget minél előbb az orvosi gyakorlat és az emberek számára hozzáférhetővé tenni.

  A Quintess Clubban különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a ma elérhető leghatékonyabb vizsgálatokkal azonosítsuk a betegségeknek már a kockázatát is, vagy kiszűrjük azokat még tünetmentes állapotukban. Az életminőséget rontó kórállapotok ugyanis, többek között a daganatos, a szív- és érrendszeri, a mozgásszervi és a hangulati betegségek döntő többségének jellemzője, hogy elsősorban a korai felismerés esetén van mód a leghatékonyabb, legkevésbé megterhelő kezelés megkezdésére.

  Diagnosztikus tevékenységünk során az alapos általános orvosi kivizsgáláson és szűréseken kívül a genetikai állományt is vizsgáljuk, és emellett a biológiai életkort, a szervezet elöregedettségét is megbecsüljük. A még ki nem alakult betegségek megelőzésére irányuló törekvéseinket összehangoljuk a már felismert kórállapotok szakszerű kezelésével. Programunk kialakításában számos kiemelkedő orvos-egyéniség működött közre.

  Testileg és szellemileg is a lehető legtovább aktívak szeretnénk maradni, és ennek legfőbb akadálya bizony az egészségünk romlása lehet. Minél mélyebben ismerjük meg szervezetünk működésének állapotát, annál hatékonyabb, személyre szabottabb beavatkozásra van lehetőség.